Perşembe, Nisan 25, 2024

Ön Yüzünün Tamamı Ekranla Kaplı Samsung Galaxy S10’un Fiyatı Netlik Kazanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Katlanabilir ekranlı konsept çizimleri gün yüzüne çıkan cihazlardan önce piyasaya sürüleceğini tahmin ettiğimiz Samsung Galaxy S10 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son teknolojileri kullanan akıllı telefonlarda görmeye alıştığımız; ön yüzünün tamamı ekranla kaplı olan cihazlara, Galaxy S10 da dahil olacağa benziyor. Bugün ise, söylentileri her geçen gün artan cihaz hakkında yeni bir detay geldi. Önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy S10’un fiyatı, yavaş yavaş netlik kazanıyor. 

Ön Taraf, Artık Tamamen Ekranla Kaplı Olacak

Piyasada çok sayıda akıllı telefon üreticisi bulunmakta. Apple, Samsung, HTC, Huawei ve Xiaomi; bunlardan sadece birkaçı. Bu cep telefonu üreticileri; özellikle son yıllarda çıkardığı her telefonda güzel yeniliklerle sunum yapıyor. 

Ön tarafında minik bir çentik dışında tamamen ekranla kaplı pek çok cihazı görmeye alıştık. Fakat bu cihazlarda genellikle ahize, kamera ve sensörler için ayrılmış bir bölüm olmak zorundaydı. Güney Kore merkezli Samsung şirketi ise; önümüzdeki yıl piyasaya çıkartacağı konusunda tahminler olan Samsung Galaxy S 10 cihazında, ön tarafta ekranın yerini çalan her şeyi yok etmeyi hedefliyor. 

Ön Yüzünün Tamamı Ekranla Kaplı Samsung Galaxy S10un Fiyatı Netlik Kazanıyor İÇERİK JPEG

Bu plan ne derecede gerçekleştirilebilir, bilmiyoruz. Lâkin son 5 yılda akıllı cep telefonu sektöründe ne denli bir gelişim olduğunu düşündüğümüzde, hiçbir şey için imkânsız diyemiyoruz. 

Yakın Kaynaklar, Galaxy S10’un Fiyatı Hakkında Bilgi Verdi

Samsug‘un önümüzdeki yıl piyasaya çıkması beklenen yeni amiral gemisi hakkında yeni detaylar geliyor.

Özellikle çerçevesiz ekranıyla heyecan oluşturan telefonun işlemcisi konusunda da bazı tahminler var. Sunulduğu bölgeye göre değişiklik gösterebilecek işlemciler; Snapdragon 855 veya şirketin kendi üretimi olan Exynos 9820 olarak seçilmiş durumda. Tabii ki bu tahminler, Samsung tarafından sunulan bilgilerle netlik kazanacaktır. 

Öte yandan ekran konusuna geldiğimizde; Galaxy S10‘un 5.8″ boyutunda bir ekrana, Galaxy S10 Plus‘ın ise 6.3″ boyutunda bir ekrana sahip olacağı biliniyor. Muhtemelen bu ekranlar da, telefonların ön yüzünü tamamen kaplayacak.

Şimdi gelelim, asıl meseleye. Samsung tarafına yakın kaynaklar, bu cihazların fiyatları hakkında bazı bilgiler vermeye başladı.

Satış rakamı konusunda daha büyük bir başarı elde edeceğini düşündüğümüz Samsung Galaxy S10‘un fiyatının 799 Sterlin olması beklenirken, daha büyük ekranlı model olan Samsung Galaxy S10 Plus‘ın ise 899 Sterlin‘e satılacağı tahmin ediliyor. 

Yine belirtmeliyiz ki bu bilgiler, Samsung şirketi tarafından sunulan resmi bilgiler değildir. En net bilgiyi, Samsung tarafından yapılacak olan duyurular sonrasında sizlere aktaracağız. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler