Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi Mi 8’in Fiyatı Değişti! İşte Yeni Fiyatlar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasaya yeni giriş yapan Xiaomi Mi 8‘in Türkiye fiyatları değişti. İşte yeni fiyatlar…

Geçtiğimiz ay çıkış yapan Xiaomi Mi 8 yüksek özellikleri ile göz doldurmuştu. Yüksek özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran Mi 8, fiyatıyla kullanıcıların üzdü. Keza Xiaomi kullanıcıları daha uygun fiyatlar bekliyorlardı.

Ancak Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni modeli olan Xiaomi Mi 8’in fiyatlarında değişikliğe gitti. Birçok farklı versiyonu bulunan Mi 8’in fiyatlarında ufak bir artış oldu. Modellerin hepsinde fiyat artışı mevcut. Ancak o kadarda yüksek fiyat değişimleri bulunmuyor. Gelin cihazların fiyatlarına göz atalım.

xiaomi mi8 1

Başta Mi 8’in baz modelini göz önüne alırsak cihaz 6GB Ram ile birlikte 64GB depolama sunuyor. Eski fiyatına baktığımızda 3202 TL olduğunu görüyoruz. Xiaomi ise bu modelde fiyat yükseltmesine gitti ve cihazın fiyatını 3236 TL’ye yükseltti.

Yine Mi 8’in 6GB Ram ve 128GB depolama sunan versiyonuna baktığımızda eski fiyatının 3524 TL olduğunu görüyoruz. Bu modele ise 36 TL zam yapıldı ve cihazın satış fiyatı 3560 TL’ye yükseltildi. Yine Mi 8’in 256GB’lık versiyonuna baktığımızda eski fiyatının 3717 TL olduğunu görüyoruz. Bu modelde ise 38 TL fiyat yükseltmesi yapıldı. Cihazın fiyatı 3717 TL’den 3755 TL’ye yükseldi. 

xiaomi mi8 2

Xiaomi Mi 8’in farklı bir versiyonu olan Xiaomi Mi 8 SE‘ye baktığımızda ise 64GB depolama sunan cihazın daha önceden 2620 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz. Yapılan fiyat değişikliği ise Mi 8 SE’nin fiyatı 2644 TL ye yükseltildi.

Son olarak Xiaomi Mi 8 Explore Edioton‘un fiyatında ise 38 TL’lik bir yükseltme yapıldı. İlk duyumlara göre 4227 TL fiyat etiketi ile gelecek olan cihazın fiyatı Xiaomi tarafından değiştirildi ve 4265 TL’ye çıkarıldı.

Anlaşılan Xiaomi aldığı kararla birlikte zam yapmaya karar vermiş. Cihazların fiyatları değişti ancak kullanıcıları sevindirmedi. Alt kısımda cihazların fiyat değişimlerini liste halinde görebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler