Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 10T, İki Farklı Renk Seçeneğinde Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus bugün, yaklaşmakta olan yeni nesil akıllı telefonu OnePlus 10T‘nin yalnızca iki fakrlı renk seçeneğinde satışa sunulacağını resmi olarak duyurdu. Akıllı telefon Aytaşı Siyahı ve Yeşim Yeşili olmak üzere iki farklı ve güzel renk seçeneği ile karşımıza çıkacaklar.

Aytaşı Siyahı (Moonstone Black) rengi, oldukça özel ve estetik bir seçim olacak; Orijinal OnePlus One’ın kumtaşı yüzeyini biraz anımsatıyor fakat belirli kaya türlerinde görüldüğü gibi çizgilere ve kaba dokulu bir arka cama sahip olacak.

oneplus 10t renk seçenekleri
OnePlus 10T, İki Farklı Renk Seçeneğinde Gelecek! 2

Yeşim Yeşili (Jade Green) rengine geldiğimiz zaman; pürüzsüz ve parlak bir dokuya sahip olacak. Yeşim minarelinde bulunabileceği gibi soluk, mumsu yeşil bir renk sunacak.

OnePlus 10T hakkında bir takım haberleri sizlerle paylaşmıştık ve lansman tarihine ilerledikçe ortaya çıktığı zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Akıllı telefon birbirinden anlamlı iki farklı renk seçeneği ile 3 Ağustos tarihinde New York’ta düzenlenecek olan lansman etkinliğinde piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler