Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus 12 için Resmi Posterler Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın yeni amiral gemisi, önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak. Amiral gemisi model için lansman hazırlıkları devam ederken bir yandan da sızıntılar gelmeye devam ediyor. En son yeni seri için resmi posterler sızdırıldı. Telefonun arka kapak tasarımının ortaya çıkmasını sağlayan posterler, aynı zamanda renk seçeneklerini de ortaya çıkardı. OnePlus 12 için sızan yeni görseller üzerinden telefon için bir değerlendirme yapalım.

OnePlus 12 Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Sızan görsellere bakacak olursak yeni model arka kısımda dairesel kamera alanıyla beraber gelecek. Toplamda 4 sensörün yer aldığı dairesel kamera alanı eski modele göre bir tık daha büyük gibi duruyor. Bunun dışında yine tam arka merkezde yer alan OnePlus logosunun yer aldığını görüyoruz.

Hemen üst kısımda yer alan LED ışığını da unutmamak gerekiyor. Yeni seride renk seçenekleri açısından bakacak olursak 3 ayrı renk seçeneğinin sunulduğunu göreceğiz. Ana renkler kısmında beyaz yeşil ve siyah renk seçenekleri olacak. Yeşil renk seçeneğinde ise taş desenli yeni bir doku göreceğiz.

OnePlus 12

Gelelim telefon için beklenen teknik özellikler kısmına. Bu modelde amiral gemisi serisi akıllı telefon özelliklerini göreceğiz. Snapdragon 8 Gen 3 serisi amiral gemisi işlemcilerin kullanılacağı akıllı telefon, BOE tarafından sunulan 2K AMOLED ekranı kullanacak.

24 GB RAM miktarı ve 1 TB depolama alanı da olacak olan OnePlus 12, kameralar kısmında ise 70 mm Sony LYT-808 ana sensörüne sahip olacak. 64 MP değerinde OV64B periskop telefoto lens ise ikinci kamera olarak karşımıza çıkacak. Üçüncü kamera konusunda ise nasıl bir seçim olacağı konusunda net bilgi bulunmuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler