Pazar, Eylül 8, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra Kanlı Canlı Ortaya Çıktı

Paylaş

Samsung’un yeni amiral gemisi olarak gelecek Samsung Galaxy S24 serisine ilişkin sızıntılar hız kazandı. Telefonların maket görsellerinin ve render görüntülerinin sızdırılmasının hemen ardından Samsung Galaxy S24 Ultra modeline ilişkin önemli bir sızıntı daha geldi.

Bu kez yeni akıllı telefon modelinin kanlı canlı bir şekilde ortaya çıktığını gördük. Özellikle tasarımsal anlamda önemli detayların ortaya çıkmasını sağlayan yeni görseller, telefonun kavisli mi yoksa düz bir kasaya mı sahip olacağı konusunda da bilgiler veriyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra Nasıl Bir Tasarımla Gelecek?

Yeni akıllı telefon son serinin amiral gemisi modeli olacak. Arka kısımda ayrı ayrı konumlandırılmış olan lenslerin bulunduğu bir alan olacak. Ek bir kamera alanının ise bulunmadığını göreceğiz. Bu alanın hemen yanında ise iki ayrı sensör daha yer alacak. Yine bu sensörler için de ek bir kamera alanına yer verilmemiş durumda. Arkada sadece kamera çerçeveleri kasanın bütünlüğünü bozacak.

BENZER:  Xiaomi HyperOS 2.0 Yolda! Güncelleme için Son Gelişmeler

Bunun dışında bir önceki seride olduğu gibi yine düz bir kasanın kullanıldığını göreceğiz. Yanlardan baktığınız zaman ise bu modelde iPhone serisi kadar olmasa da yine düz bir kasanın kullanıldığını göreceğiz. Köşe kısımlarında hafif bir kavis yer alacağı dikkat çekiyor ama genel anlamıyla düz bir kasanın kullanıldığı yorumunu yapabiliriz.

Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra

Çerçeve kısmında olduğu gibi ekran kısmında da telefonun düz bir panel tercihi yaptığını göreceğiz. Kavisli panelleri kullanmak yerine düz ekran paneline geçecek Samsung Galaxy S24 Ultra, bu açıdan da son seri trendleri koruyacak diyebiliriz.

Tüm teknik özelliklerin duyurulacağı ve tasarımın kesinlik kazanacağı lansmanın ise 17 Ocak tarihinde yapılacağını hatırlatalım. Lansman sonrasında sadece Ultra modelleri değil genel olarak tüm seri konusunda bilgilere yer vereceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler