Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi K70E için Teknik Özellikler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin Redmi K serisi için yeni fiyat performans serisi akıllı telefonu ortaya çıktı. Redmi K70E adıyla gelecek olan yeni akıllı telefon, 29 Kasım tarihi itibariyle tanıtılacak. Telefonun tanıtım tarihi bir yana, yeni model için belli başlı teknik özelliklerin de paylaşıldığını söylemek lazım. Özellikle işlemci tercihi konusunda sır perdenin kalkmış olması, yeni seriyi bekleyenler için güzel bir gelişme oldu.

Söz konusu serinin en uygun fiyatlı modeli olacak E serisi için paylaşılan özelliklere bir bakış atalım.

Redmi K70E Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni seride ilk dikkat çeken kısım işlemci olacak. Temel modelde ve Pro modelde Snapdragon serisi amiral gemisi işlemciler kullanacak olan Xiaomi, bu seride MediaTek Dimensity 8300 Ultra işlemcisine yer verecek.

Ekran kısmında ise seri 6.67 inçlik 1.5K OLED ekrana sahip olacak. 12 bitlik ekranın 120 Hz yenileme hızına sahip olacağını ve parlaklık değerinin de 1200nit olacağını ekleyelim. Tabii ki bu bilgiler henüz doğrulanmış kesin bilgiler değil. 29 Kasım tarihinde seri tanıtıldığı zaman bu detayları da öğrenmiş olacağız.

Redmi K70E

Kamera kısmında ise yeni akıllı telefon 3 arka kamerayla beraber gelecek. Ana arka kamerada 64 MP OIS destekli bir lens yer alacak. Diğer kameralar kısmında ise 8 MP ve 2 MP seçeneklerini göreceğiz. Ön kısımda ise 16 MP değerinde tek bir kamera bulunacak.

Bu özelliklerle beraber Redmi K70E için fiyat ne olacak belli değil. Telefonun duyurulmasının ardından hem sızdırılan özelliklerin ne kadarı doğru bunu göreceğiz hem de yeni model için nasıl bir fiyatlandırma yapılacağını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler