Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi K70 için Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin yeni amiral gemileri arasında yer alacağı söylenen Redmi K70 serisi için beklenen haber geldi. Geçtiğimiz gün itibariyle telefonun ne zaman tanıtılacağı resmen açıklandı. Weibo hesabı üzerinden yapılan paylaşımda verilen tarihe bakacak olursak yeni telefon Kasım ayı bitmeden karşımıza çıkacak.

Redmi K70, 29 Kasım’da Geliyor

Xiaomi’nin Weibo üzerinden yapmış olduğu paylaşıma bakacak olursak yeni akıllı telefon Çin’de düzenlenecek özel bir etkinlikle beraber 29 Kasım tarihinde tanıtılacak. Çin’de düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak olan seride 3 model yer alacak. Standart Redmi K70 dışında, K70 Pro ve K70E serisi olmak üzere iki akıllı telefon modeli daha gelecek.

Redmi K70

Redmi K70

Paylaşımda yer aldığı gibi 3 akıllı telefonun ilk etapta Çin içerisinde satışa sunulduğunu göreceğiz. Muhtemelen yine bu modelleri küresel pazarda farklı bir isimlendirme ile göreceğiz. Aralık ayında önce Çin içerisinde yeni modellerin sunulması, yeni yılda da yeni bir isimlendirme ile küresel pazarda telefonların sunulması beklentisi var.

Bu modellerin marka için de önemli modeller olduğunu belirtelim. Zira seride Snapdragon 8 Gen 3 serisi işlemcilere yer verilecek. Amiral gemisi serisi işlemciler dışında iki modelde 2K çözünürlük sunan AMOLED ekranların yer alması bekleniyor. K70E modelinde ise AMOLED ekran kullanılıp kullanılmayacağı net değil. Bu model için yeni açıklamaları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler