Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus 12 için Yeni Sızıntılar Var! İddialı Bir Amiral Gemisi Bekliyoruz

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 12 için heyecanlı bekleyişler başladı. Telefonun bu yılın sonunda Çin’de tanıtılması bekleniyor. Küresel pazara geldiğimiz zaman ise 2024 yılının başlarında duyurusunun yapılması bekleniyor . Daha önceden bir çok sızdırılan haberlerini ve tasarımlarını görmüştük ve görünüşe bakacak olursak  bir önceki modeli olan OnePlus 11’den tasarımsal olarak  çok bir fark olmayacak. Sızıntılara göre farklı bir tasarım olmadığından dolayı markanın trendlerini yansıtacağını düşünüyoruz.

one plus 12

OnePlus 12’nin  kamera özellikleri açısından iddialı söylentiler dolaşıyor. Bu söylentiler heyecanlı bekleyiş serüvenini bir hayli arttırmaya devam ediyor. Kamera  sistemlerini üst sıralara çıkarmak için mekanik değişiklikler ve yükseltmeler yapıldı. Bu sayede daha net ve akıcı bir şekilde Fotoğraf, Video çekilebilecek hale getirildiği konuşuluyor.

oneplus 12 ozellikleri

OnePlus 12’nin Kamera Özellikleri Nelerdir?

Bir önceki modeli olan OnePlus 11’de bulunan kameradan biraz daha büyük versiyon,  50 megapiksellik Sony IM966 birincil lens olarak kullanıma sunulacak. Diğer kamera kısmında ise 48 megapiksellik ultra geniş bir lens bizleri karşılıyor olacak. Önemli değişiklerden bir diğeri ise Omnivision’un 64 megapiksellik modeli 3x zoom’a sahip bir periskop yakınlaştırma lensi olacak. Bu lens OnePlus modellerinde kullanılan ilk periskop kamera olarak öne çıkacak. Sonuçlara bakacak olursak, bu sayede çektiğimiz fotoğrafların kalitesi daha yüksek bir seviyeye ulaşacak.

oneplus 12 tasarimi

OnePlus 12 Hangi İşlemciyi kullanacak?

OnePlus 11 modelinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kullanıldı. OnePlus 12 modelinde değişen özelliklerinden bir diğeri yeni nesil işlemcileri kullanması olacak. Sızıntılara bakacak olursak seride yeni nesil Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin bulunmasını bekliyoruz.  Eğer sızıntılar doğru çıkarsa, yeni amiral gemisi modeli son seri Gen 3 işlemcileri kullanan ilk telefonlardan biri olacak. Tabii ki bunu kesin bir dille dile getiremiyoruz. Zira telefonun henüz tanıtımı yapılmadı. Resmi kaynaklar doğruladığı zaman, daha net bilgiler veriyor olacağız.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler