Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus 12 Sızdı! Yeni Görseller Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle ekran konusunda iddiasını ortaya koyacak modellerden biri olan OnePlus 12, çok yakında sahneye çıkacak. Üst sınıfta bir OLED ekranının yanı sıra teknik açıdan da amiral gemisi olarak gelecek modelin, tanıdık bir tasarım sunmasını da bekliyoruz. En azından son sızıntılarda gelen görseller bunu gösteriyor. Hem o görselleri bir değerlendirelim hem de yeni akıllı telefon için beklenen teknik detaylara bir bakalım.

OnePlus 12 Neler Sunacak?

Yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonda, ekran üzerinde kamera tasarımı kullanılacak. Ön kısımda yer alan kamera çentik şeklinde değil de ekranın hemen üzerinde konumlanacak. Bu yönden akıllı telefonun Samsung modelleriyle benzer olacağını söyleyebiliriz.

Bunun dışında dışında ekran çerçeveleri kısmında ise düz bir çerçeve yapısına yer verilecek. OLED sunulmasına karşın çok büyük kavisler göremeyeceğiz.

OnePlus 12

Gelelim teknik özellikler kısmına. Telefonun ekranı, başrol oyuncusu olarak gelecek. BOE üretimi ekran, 2.600 nit maksimum parlaklık değerine ulaşabilecek. Şaşılacak bir parlaklık değerine karşın modelin ekranında sunulan çözünürlük değeri ise 120 Hz olarak gösterilecek.

OnePlus 12

X1 OLED LTPO ekran olarak geçen ekranın boyut kısmında ise 6.7 inçle karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Telefonun işlemcisi ise Snapdragon 8 Gen3 işlemcisi olacak. 24 GB RAM ile desteklenecek olan işlemci, yeni amiral gemisi serisi işlemcisi olarak geçiyor.

Şimdilik yeni modelde öne çıkması beklenen özellikler bu şekilde. Merak edilen diğer tüm özellikler için hemen aşağı bir beklenen özellikler listesi de ekliyorum.

OnePlus 12 için Beklenen Özellikler Listesi

  • Ekran: 6.7 inç LTPO AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
  • RAM: 24 GB
  • Depolama Alanı: 256 GB
  • Kamera: 50 MP + 50 MP + 64 MP arka ve 32 MP ön kamera
  • İşletim Sistemi: Android 14
  • Pil: 5400 mAH değerinde, 100W hızlı şarj destekli

Henüz OnePlus 12 ne zaman tanıtılacak net değil. Ama bu sızıntılar, sürenin daraldığını gösteriyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler