Salı, Ekim 22, 2024

OnePlus Nord 3 Türkiye’de! Satış Fiyatı Ne?

OnePlus Nord 3 akıllı telefon modeli için beklenen haber geldi. Yeni model ülkemizde satışa sunuldu. Aslında telefonun fiyat performans dengesini kuran modeller arasında yer almasını bekliyorduk ama açıklanan fiyatın biraz yüksek bir fiyat olduğunu da söylemek lazım. Gelin hem telefonun fiyatını bir değerlendirmeye alalım hem de yeni akıllı telefon için teknik özellikleri bir değerlendirelim.

OnePlus Nord 3 Nasıl Özelliklere Sahip?

Yeni akıllı telefonda yer alan işlemciden söz ederek başlayalım. Telefonda MediaTek Dimensity 9000 serisi işlemciler bulunuyor. Amiral gemisi serisi işlemcilere yakın bir performans sunan işlemcinin yanında 16 GB RAM miktarına yer verildiğini görüyoruz.

Bunun dışında depolama alanı kısmında ise 128 GB ve 256 GB seçenekleri var. Ülkemizde satılacak olan modelde 256 GB depolama alanına yer verildiğini görüyoruz.

BENZER:  Pixel 9 Pro Serisi Neler Sunuyor? Fiyatlandırması Nasıl?

OnePlus Nord 3

Gelelim ekran kısmına. Rakiplerine göre biraz daha geniş bir ekrana sahip akıllı telefon 6.74 inçlik HDR10+ Super Fluid AMOLED ekranıyla geliyor. Ekran kalitesi açısından değerlendirecek olursak OnePlus Nord 3, aynı sınıfta yer alan diğer akıllı telefonlara göre biraz daha önde gözüküyor.

50 MP Sony IMX890 OIS kamera + 8 MP ikinci kamera ve 2 MP üçüncü kamera ise telefonun arka kameraları olarak karşımıza çıkıyor. Ön kamera kısmında ise 16 MP değerinde standart bir selfie kamerası var.

YouTube video

Tüm bu özelliklerle beraber telefonun Türkiye fiyatı da 24.999 TL olarak açıklandı. Beklentilerin biraz daha üzerinde olan fiyat için bir değişiklik olacak mı göreceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler