Çarşamba, Mayıs 8, 2024

OnePlus 120 Hz Sıvı Ekran ile Fark Yaratacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus CEO’su Pete Lau şirketin akıllı telefon ekranlarını son bir kaç gündür sosyal medya üzerinden karşılaştırmalı olacak şekilde paylaşıyor. Bir sonraki OnePlus cihazında sıvı ekran teknolojisinin kullanılacağı da paylaşılan bilgiler arasında. Edindiğimiz bilgilere göre şirket ekran konusunda Samsung ile iş birliği yapacak.

oneplus 7 telefon fiyatlari ucuzlayacak 1

Sıvı ekran teknolojisinin oldukça performanslı olduğunu belirtelim. Öyle ki 30 FPS ve 60 FPS video oynatıldığı sırada MEMC çipinin devreye girmesiyle beraber kare hızı sabit bir biçimde kalabilmek için ek görüntüler oluşturabilecek. OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ‘da kullanılacak bu ekran teknolojisi 2020 yılının bize sunduğu önemli yeniliklerden biri olacak.

OnePlus CEO’su Pete Lau, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yeni sıvı ekran ile beraber MEMC’nin aktif olduğu zaman nasıl bir farkın oluştuğunu gözler önüne seren bir video paylaştı. Oldukça ilgi gören paylaşım kısa sürede yankı uyandırdı.

Bu yıl tanıtılması planlanan OnePlus 8 ve Samsung Galaxy S20 serisinde bu ekran teknolojisinin kullanılması bekleniyor. Yapılan tahminlere göre ilk olarak bu ekran teknolojisi ile Şubat ayında Galaxy UNPACKED’da tanışmamız bekleniyor.

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler