Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 5 Daha Çıkmadan Kapış Kapış Gidiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fiyat performans ürünleri arasındaki en sağlam üreticilerden birisi olan OnePlus, yeni geliştirmiş olduğu OnePlus 5 akıllı telefonunu çok yakında satışa çıkartıyor. Ancak cihaz henüz piyasaya çıkmadan tam 318 bin ön sipariş aldığını duyurdu. Peki OnePlus 5‘i bu kadar popüler yapan neydi ?

OnePlus Parasının Karşılığını Veren Nadir Cihazlardan

Çin menşeili üretici OnePlus ilk cihazlarını piyasaya çıkarttığında kullanıcılardan aldığı tepkiler ile yeni modellere yöneldi. Uygun fiyatlı ve üst düzey performanslı bu cihazlar kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde hızla yayıldı. Türkiye’de de pek çok forumda ve sayfada konular açılarak tavsiyelerde bulunuldu. Şimdi ise OnePlus 5 tekrar sahneye çıkıyor. Yapılan AnTuTu testlerine bakıldığında ise iPhone 7 ile kafa kafaya gittiğini görmek çok memnun edici.

Zira bir iPhone 7 şuanda Türkiye’de 3500 TL’den başlarken, OnePlus 5‘i 2400 TL ve civarında satın alabileceğiz. Zira aşağıdaki satış fiyatına baktığımızda bir Hint sitesi çoktan satışa çıkartmış. Parayı Euro’ya çevirdiğimizde ise karşımıza 513 Euro gibi bir fiyat çıkıyor. Onu da TL’ye çevirdiğimizde 2013 TL ve civarına tekabül edecek. Şimdi işin içerisinde vergi, kdv gibi detaylar da girdiğinde 2400 – 2500 TL rakamlarında cihazı satın alabilmemiz mümkün olacak.

oneplus 5 satis fiyati

OnePlus 5 Ne Zaman Çıkıyor ?

Şuanda lansman tarihi 20 Haziran olarak belirlenmiş hocalar. Ancak resmi satış tarihi konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Dediğim gibi, yurt dışında pek çok site ön sipariş alırken, bazı siteler de direkt satışa koyarak ürünü teslim edebiliyorlar. Tamamen lokasyona bağlı olarak değişiyor.

Ön siparişe açan bir diğer web sitesi ise Jingdong.com oldu hocalar. Sipariş açıldıktan sonra 48 saat sonra cihazın 318 binden fazla sipariş aldığı belirtildi. Şuan ki güncel rakamların ise 357 bin olduğu söyleniyor.

oneplus 5 satis fiyati 002

oneplus 5 cikis tarihi

OnePlus 5 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler