Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 6’nın Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı cihazlarıyla bilinen OnePlus’ın yeni modelinin görselleri sızdırıldı. İşte o cihaz…

Çinli telefon üreticisi OnePlus’ın yeni modelinin fotoğrafları ortaya çıktı. Tam olarak modeli bilinmesede OnePlus 6 olduğu yönünde oldukça fazla iddia bulunan cihazın fotoğrafları paylaşıldı. Cihazın tasarımına bakılırsa bu modelde amiral gemilerinin koltuklarına göz dikilmiş gibi duruyor.

Mobile World Congress 2018 etkinliklerinin başlamasının ardından 2 gün geçmiş olmasına rağmen OnePlus’tan hiçbir ses soluk çıkmamıştı. Zaten 2018’in ikinci yarısına kadar cihaz çıkarmayacağını söyleyen şirketin bir cihazı sızdırıldı.

oneplus 1

İsminin OnePlus 6 veya 7 olması bekleniliyor. Ancak OnePlus 6 olacağı yönündeki iddialar daha fazla. Bu cihazın amiral gemilerinin koltuklarına göz diktiğinide söylemiştik. Gelin şimdi bu cümlenin ne demek istediğini öğrenelim.

Öncelikle OnePlus cihazlarının ucuz ve performanslı cihazlar olduğunu biliyoruz. OnePlus yeni modelinde yine çizgisini bozmayacak ve hem performanslı hemde uygun fiyatlı bir telefon getirecek. Ancak bu cihazı diğer modellerinden farklı kılan özelliği tasarımı.

oneplus 2

Bu cihazın amiral gemilerine kafa tutturacak özelliği tasarımı ve ekranı. Önceliikle ekranına şöyle bir baktığımızda hemen hemen çerçevenin olmadığını görüyoruz. Bu tasarım ise her açıdan iPhone X modelini anımsatıyor.

Her ne kadar çerçevesiz tasarımı kullansa da yetinmeyerek arka kısımda da büyük değişikliğe gidilmiş. Önceki modellerde genellikle arka kısımda metal bir tasarım ve malzeme kullanılırken OnePlus 6‘da ayna gibi yansıtan cam tasarım kullanılmış.

oneplus 33

Yine kameranın yapısına baktığımızda iPhone X gözümüzde canlanırken, yerleşiminin ortada olması cihazın karakterini belirtmiş. Altında bulunan oval şekildeki parmak izi sensörü ise oldukça şık duruyor.

Cihaz hakkında şimdilik sadece tasarım ve çalışırkenki görüntüler biliniyor. Önceden verilen bilgilere göre OnePlus 6, 4 veya 6 GB Ram ile gelecek. Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olması beklenilen cihazın IP68 su ve toz dayanıklılığıda mevcut olmayacak. Sizce görsellerdeki cihazın adı OnePlus 6 mı, yoksa 7 mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirisiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler