Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 7 Pro, UFS 3.0 Depolama Özelliği Bulunduğu Onaylandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

  OnePlus, OneOlus 7 Pro hakkında detayları paylaşmak için 14 mayısta yapacağı resmi etkinliği beklemiyor. Pete Lau’nun resmi twitter hesabındaki tweete göre telefon UFS 3.0 depolama teknolojisini barındırıyor.

UFS 3.0 Teknolojisinin Bize Sundukları

  UFS 2.1’e göre 3 Kata kadar daha hızlı veri transferi sunan UFS 3.0, aynı zamanda daha az enerji harcıyor. Hızı 2.9GB/s kadar çıkabilen modül hem daha iyi performans hemde daha uzun pil ömrü sunuyor. Yüksek sıcaklıklarla da başa çıkabilmesi ve yüksek veri transferi özelliği ile iyi bir oyun deneyimi yaşatacak.

oneplus 7 7 pro

  Samsung Galaxy Fold’da aynı teknolojiyi barındırıyor fakat geçtiğimiz haftalarda cihazda bulunan terslikler göz önünde bulundurulursa OnePlus 7 Pro’dan daha erken çıkmayacak gibi duruyor. Buda OnePlus 7 Pro’nun piyasaya UFS 3.0 ile çıkacak ilk cihaz olacağını güçlendiriyor. Buna karşı olarak OnePlus 7 UFS 3.0 özelliği barındırmayacak. Bu özelliğin bulunmaması, fiyatına eklenmeyeceğini manasına geliyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler