Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 7T Kılıfı için Görseller Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi canavarı akıllı telefonlarıyla adından sıkça söz ettiren OnePlus, son olarak OnePlus 7 serisiyle karşımıza çıkmıştı. Markanın yeni akıllı telefonları için beklenen seri güncellemesine ise çok kısa bir süre kaldı. Bu noktada en çok beklenen model OnePlus 7T akıllı telefonları.

Güncellenmiş seri olarak gelmesi beklenen OnePlus 7T akıllı telefonları için detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni seri akıllı telefon modelinin kılıf görselleri olduğu iddia edilen görseller yayınlandı. Yayınlanan bu görseller, tasarım konusunda da çok önemli bilgileri ortaya koyuyor.

OnePlus 7T Nasıl Bir Tasarımla Gelecek?

Yeni akıllı telefonlara ait olduğu belirtilen kılıf görsellerine göre kamera dizaynının değişeceğini görüyoruz. Daha önce paylaşılan bazı patent görsellerinde de aynı durum geçerli olmuştu. Yine bu patent görsellerinde de OnePlus 7T akıllı telefonlarının, dairesel bir kamera alanına sahip olacağı görülüyordu.

OnePlus 7T

Kılıf görselleri de bunu doğrulamakta. Yine dairesel bir kamera alanı var ve muhtemelen burada 3 arka kamera kullanıldığını görmek mümkün olacak. Tabii ki şu an için kamera yetenekleri konusunda bir detay söz konusu değil.

Yeni modelin teknik özellikleri ise güncellenecek. Telefonda Snapdragon 855+ işlemcileri yer alacak. Yeni nesil işlemcilerin yanında 6 ve 8 GB RAM sunulması beklentisi var. 2K ekran çözünürlük değeri ve 90 Hz ekran yenileme hızı değerleri de yine beklenen teknik özellikler arasında yer alıyor.

Kaçırmayın: TopPC’den Yeni Hız Aşırtma Rekoru: 6GHz

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler