Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 7T Pro Modelinin ABD’ye Gelmeyeceği İddia Ediliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus ve OnePlus 7 Pro, yaklaşık dört ay önce tanıtıldı. Avrupa ve Hindistan gibi pazarlar her iki akıllı telefonun da erişimine sahipti ancak Amerika Birleşik Devletleri müşterileri üst seviye OnePlus 7 Pro ile sınırlı kaldı.

Önümüzdeki ay, bazılarınızın zaten bildiği gibi OnePlus 7 serisi OnePlus 7T hattı ile değiştirilecek ve sadece bir kez daha Amerika Birleşik Devletleri’nde tüm modellerin satılmayacağı belli.

OnePlus 7T Pro, Amerika Pazarına Girmeyecek

En iyi Samsung sızıntıları ile ünlü Tipster’dan Max J.’ye göre, OnePlus 7T Pro modeli bu yılın başlarında piyasaya sürüldüğünde Amerika Birleşik Devletleri’nde satın alınmaya uygun olmayacak. Bu kararın nedeni henüz belirtilmedi ancak amiral gemisi için planlanan güncelleme eksikliği göz önüne alındığında bu karar oldukça mantıklı görünüyor.

69440155.cms

En son yapılan sızıntılara göre, OnePlus 7T Pro orijinal modelin Snapdragon 855’ini daha hızlı ve daha yeni olan Snapdragon 855 Plus sürümü ile değiştirecek. Ek olarak 6/128 GB depolama seçeneği yerine 8/256 GB baz depolama seçeneği ve biraz daha yüksek (4.085mAh) pil kapasitesi beklentiler arasında

OnePlus 7T Pro’dan beklentiler

Pil ve kapasite beklentilerinin dışında ek olarak; 960fps ve 720p’de Süper Ağır Çekim video kaydı, fabrika tarafından yüklenmiş Android 10 sürümü, Warp Charge 30T ismi verilen gelişmiş hızlı şarj teknolojisi ve %20 daha hızlı olan yeni bir makro fotoğraf modu içermesi beklentiler arasında.

Bir yazılım güncellemesi ile OnePlus 7 Pro’ya bu kamera özelliği sunulmuştu zaten. Bununla birlikte, akıllı telefonun geri kalan kısmı, değiştirdiği model ile büyük ölöüde aynı olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler