Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus 8 Pro Basın Görselleri Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların popüler cep telefonu üreticilerinden biri olan OnePlus‘ın yeni cep telefonu OnePlus 8 Pro’nun tasarımı belli oldu. Ortaya çıkan basın görselleri cihazın bütün detaylarını gözler önüne serdi. İşte cihazın tasarım detayları.

34898.0

14 Nisan’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak cep telefonlarından biri olan OnePlus 8 Pro’nun basın görselleri paylaşıldı. Amiral gemisi statüsüne sahip olacak cihazın renk seçenekleri bir hayli fazla. Cihazın detaylarına inmek gerekirse bizi ön tarafta  6.78 inçlik bir ekran karşılıyor. Bu ekran 120 Hz tazeleme hızını kullanıcılarına sunuyor. Ekranın sol köşesinde ise ekran içerisinde kamera yer alıyor.

İlk olarak Samsung’un Galaxy S10 serisiyle ortaya çıkan bu tasarım yapısı 2020 yılında oldukça fazla kullanılmaya başlandı. Arka tarafa baktığımızda ise bizleri cihazın kameraları karşılıyor. 4 Adet kameraya sahip olan cihazda bir adetde TOF sensör yer alıyor.

Genel olarak cihazın tasarımına baktığımızda bir amiral gemisinde olması gereken detayların yer aldığını görüyoruz. Cihazın özellikleri ise 14 Nisan‘da düzenlenecek etkinlikte belli olacak. Yeni bilgileri sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler