Perşembe, Nisan 25, 2024

Uygun fiyatlı Honor 9A tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin alt markası olarak cep telefonu piyasasında yer alan Honor, yeni cep telefonunu duyurdu. Özellikle batarya performansı ve fiyatıyla öne çıkan cihaza yakından bir göz atalım.

Honor 9A Telefonunun Satis Fiyati ve Tum ozellikleri Aciklandi

Cihazın ilk olarak tasarımına göz atmak gerekirse bizi ön tarafta 6.3 inçlik bir ekran karşılıyor. Ekranın yanı sıra damla çentik içerisinde yer alan bir ön kamera da bulunuyor. Cihazın arka tarafında ise cihazın dikdörtgen içerisinde yer alan kameraları ve parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Gücünü Helio P35‘den alan Honor 9A temel özellikleriyle dikkat çekmeyi başardığını söyleyebiliriz. İşlemciye 4GB RAM ve 64GB-128GB depolama seçenekleri eşlik ediyor. Cihazın depolama konusunda seçim şansı vermesi dikkatlerden kaçmadı. Cihazın kameralarına da bakacak olursak bizi ön tarafta 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir ön kamera karşılıyor.

Arka tarafta ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera ve bu ana kamerayla birlikte 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı cihazda yer alıyor.

Son olarak Honor 9A’nın pil kapasitesine göz atalım. 5000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan cihaz 3 güne kadar kullanım sunabiliyor. Tabi bu değer kullanımınıza göre şekillenecektir. Kutudan Huawei mobil servisiyle çıkan cihazın başlangıç fiyatı da 127 dolar olarak belirlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler