Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 sürümü ne zaman piyasaya sürülecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077, Kasım ayından Aralık ayına kadar ertelendi, ancak OnePlus 8T’nin yeni özel sürümünün 2 Kasım’da piyasaya çıkacağını resmi olarak onayladığı için OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Sürümü herhangi bir gecikmeyle karşılaşmayacak.

Yaklaşan OnePlus 8T Cyberpunk 2077 sürümü hakkında pek bir şey bilmiyoruz, ancak arayüz temasının, şirketin geçmişte diğer özel sürüm akıllı telefonlarıyla yaptığı gibi Cyberpunk 2077’ye benzeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak teknik açıdan bakıldığında, yeni özel sürüm orijinal OnePlus 8T’den farklı olmayacak. Ve GeekBench listesine bakarsak, akıllı telefonun 12GB RAM’i olacak, ancak şirketin 12GB’tan daha az RAM’e sahip diğer varyantları piyasaya sürüp bırakmayacağı belli değil.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 special edition
OnePlus 8T Cyberpunk 2077 sürümü ne zaman piyasaya sürülecek? 2

Ne yazık ki, yeni 8T Cyberpunk 2077 sürümünün neye benzeyeceğine net bir şekilde bakamadık, bunun yerine akıllı telefonun ön ve arka tarafına yalnızca bir bakış attığımız için bu da net değildi. Bu birçoğumuzu hayal kırıklığına uğratsa da, OnePlus 8T Cyberpunk sürümünün tam olarak neye benzeyeceğini bilmiyor olmamız, lansman etkinliğini daha da heyecanlı hale getiriyor ve kesinlikle lansman tarihini beklememize neden olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler