Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 9 Ailesinin Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın lansman tarihine adım adım yaklaşırken tanıtılmasını heyecan ile beklediğimiz OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’nun resmi pazarlama görselleri WinFuture tarafından sızdırdı. Serinin amiral gemisi düzeyindeki telefon modeli OnePlus 9 Pro 5G ve standart model OnePlus 9 5G modellerinin resmi görselleri artık internette!

OnePlus 9 Pro 5G

OnePlus 9 Pro 1615403571 0 0
OnePlus 9 Ailesinin Görüntüleri Sızdırıldı! 3

OnePlus 9 Pro 5G modeli, ön tarafta bir adet delikli özçekim kamerası ile 6,7 inç kavisli ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. Arkada, her biri FreeForm lensler ve 50 veya 48 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX766 ve Sony IMX789 sensörlü Hasselblad ayarlı ana kamera ve lazer otomatik odaklamaya sahip iki ek sensör bulunuyor olacak.

Ayrıca metal bir çerçeve, bildirim kaydırıcısı yer alıyor olacak. OnePlus 9 Pro 5G modelinin siyah, yeşil ve gümüş renklerinde satışa sunulması öngörülüyor.

OnePlus 9 5G

OnePlus 9 1615403545 0 0
OnePlus 9 Ailesinin Görüntüleri Sızdırıldı! 4

Ailenin standart modeli OnePlus 9 5G, 6,5 inçlik düz bir ekrana sahip olacak ve anten bantlarının olmaması nedeniyle önerilen plastik bir çerçeveye sahip olması bekleniliyor. Cihaz üç adet kamera sensörüne ev sahipliği yapacak ve abisi OnePlus 9 Pro gibi Hasselblad markasına sahip olacak.

Cihaz ayrıca parlak siyah, mavi ve mor renk seçenekleri ile de satışa sunuluyor olacak. Daha önceki sızıntılar, her iki cihazın da Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisi tarafından destekleneceğini ileri sürmüştü. OnePlus’ın bu iki modelinde içerisinde olacağı lansman etkinliğini 23 Mart’ta gerçekleştirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler