Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 9 ile Birlikte OnePlus 9 Lite Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefon serisi OnePlus 9‘u Mart ayında tanıtacağı söyleniyor. Bir süredir akıllı telefon hakkında söylentiler duyuyoruz ve bu söylentilerin çoğu OnePlus’ın üç farklı OnePlus telefonunu piyasaya süreceğini gösteriyor – OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9E. Ama şimdi, OnePlus 9 serisine OnePlus 9 Lite dahil olmak üzere üç değil dört varyant içerecek gibi görünüyor.

Bir habere göre LE2100 ve LE2101 olmak üzere iki farklı model numarasına sahip olduğu söylenen OnePlus 9 Lite, Hindistan ve Çin’e için özel olacak ve OnePlus 9 ve 9 Pro’dan farklı olacak ‘Lite ‘varyantı, en son çıkan Snapdragon 888 işlemciyi değil, geçen sene tanıtılan Snapdragon 865 tarafından desteklenecek.

İlginç bir şekilde, OnePlus 9E’nin Snapdragon 865 işlemci kullandığı söyleniyor ve bu, bize OnePlus 9E ve 9 Lite’ın aynı olup olmadığını merak etmekten başka seçenek bırakmıyor. Bunların aynı cihaz olması veya en azından birbirine çok benzemesi ve “Lite” modelinin Hindistan ve Çin için, 9E modelinin ise ABD ve Avrupa pazarı için sunulması ihtimali var oluyor.

OnePlus 9 Lite modeline dönecek olursak, OnePlus’ın amiral gemisi telefonu olarak pazarlamayacağını söyleyebiliriz, bu nedenle fiyatın OnePlus 9 ve 9 Pro’dan önemli ölçüde daha düşük olması bekleniyor.

OnePlus 9 Teknik özellikler hakkında

OnePlus 9 hakkında konuşursak, her iki akıllı telefon da 8GB RAM ile birleştirilmiş Snapdragon 888 tarafından desteklenecek. OnePlus 9’un 120Hz ekran yenileme hızı ve HDR desteğine sahip olduğu söyleniyor. Akıllı telefonun 2400 x 1080p (Full-HD +) ekran çözünürlüğü var olacak. Bunun dışında, 2021’in amiral gemisi bir telefonundan beklediğiniz gibi, kutudan çıktığı haliyle Android 11’i sunacak.

Maalesef şu anda OnePlus 9 Lite hakkında pek bir şey bilmiyoruz, ancak OnePlus 9 serisi hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. İçiniz rahat olsun, OnePlus’ın yaklaşan akıllı telefonuyla ilgili en son gelişmeleri yayınlıyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler