Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy S21 Serisinin Yeni Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni yılın ilk etkinliğine sadece bir gün kaldı ve bu Ocak ayının14’ünde Samsung Galaxy S21 serisinin lansmanı gerçekleştirilecek ve şirketin yeni amiral gemisiyle tanışmanın yanı sıra SmartTags ve Galaxy Buds Pro gibi yeni donanımlarla da ilk kez buluşmuş olacağız.

Bu zamana dek cihaz hakkında hemen hemen her şeyi sızdırılan bilgiler aracılığıyla öğrendik. Sızdırılan en son şey, Roland Quandt tarafından yayınlanan akıllı telefon serisi için mevcut olan özel renk seçenekleri. Phantom Silver ve Phantom Black kaplamaların yanı sıra, üç ek özel renk, bir titanyum versiyonu, koyu mavi ve kahverengi versiyon olacak.

samsung galaxy s21 colours 3
Samsung Galaxy S21 Serisinin Yeni Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı! 3

Bu zamana dek elde ettiğimiz bilgilerde Samsung Galaxy S21 Ultra modelinin yalnızca iki renk seçeneği ile karşımıza çıkacağını biliyorduk ama görünen o ki toplamda beş adet renk seçeneği ile karşımıza çıkacak serinin en büyük üyesi. Arasından kahverengi tonlara sahip model oldukça dikkatimi çekti bakalım cihazların rengi gerçek dünyada nasıl gözükecek.

samsung galaxy s21 colours 4
Samsung Galaxy S21 Serisinin Yeni Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı! 4

Bir diğer farklı renk seçeneği de Samsung Galaxy S21 Plus modelinde karşımıza çıkıyor olacak, Galaxy S20FE modeli ile aşina olduğumuz bazı renk seçenekleri Ocak 14’te gerçekleştirilecek lansmanda yeni modellerde olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler