Cuma, Mart 29, 2024

ZTE Axon A20 Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın ilk ekran altı kameralı telefonu ünvanına sahip olan ZTE Axon A20 nihayet dünya çapında satışa sunuldu. 449 € / 419 £ / 449 $ fiyat etiketlerine sahip olan Axon 20, 8/128GB konfigürasyonunda ve iki farklı renk seçeneğine sahip olarak şu anda satın alınabilir durumda – Midnight Black ve Sunrise Yellow (GSMArena aracılığıyla).

Akıllı telefonun yanı sıra, üretici şirket ZTE beyciğim, ZTE LiveBuds adı verilen gerçekten kablosuz kulaklıklara da sahip durumda ve bu giyilebilir teknoloji de. 39.90 $ / 39.90 € / 36.9 £ fiyat etiketlerine sahip bir biçimde satışa çıkıyor, kulaklık ENC (elektronik gürültü azaltma), Bluetooth 5.0, 20 saate kadar pil ömrü (her bir kulaklık 4 saat), ses kontrolleri, yağmur damlacıkları, herhangi bir sıçramalar için IPX4 ve ter korumasına sahip. Bu kablosuz kulaklıklar, dünya çapında A20 5G ile birlikte satışa sunuldu.

zte axon 5g ekran alti kamera
ZTE Axon A20 Satışa Sunuldu! 2

ZTE Axon A20 5G, 6 veya 8 GB RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 765G işlemci tarafından desteklenmektedir. Ekranda parmak izi sensörlü 6,92 inç OLED’e sahip akıllı telefon, 5G bağlantısı, 4220mAh pil, 32 megapiksel ekran altı özçekim kamerası içerir.

Arka kamera kümesi, 64 megapiksel birincil sensör ve 2 megapiksel derinlik ve makro sensörlü 8 megapiksel ultra geniş içeriyor. İki depolama seçeneği sunan cihazda yalnızca 128GB ve 256GB depolama alanı seçeneği mevcut. Daha fazla depolama alanı istemeniz durumunda bir microSD kart yuvası desteği de cihazda mevcut.

Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ve hangi fiyat etiketiyle satışa çıkacağı henüz belli değil dostlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler