Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 2 için OneUI 3.0 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Söz verildiği gibi, Samsung şimdi Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesini şirketin en kaliteli katlanabilir telefonlarından biri olan Galaxy Z Fold 2 cihazlarına getiriyor. OneUI 3.0 güncellemesi, F916BXXU1CTLL sürüm numarasını taşıyor ve şimdi Almanya’daki Galaxy Z Fold 2 kullanıcıları tarafından indirilebilir durumda. Ancak güncelleme ilk etapta Almanya’da mevcut ve Samsung’un güncellemeyi çok yakında diğer bölgeler için kullanıma sunmasını bekliyoruz.

OneUI 3.0 güncellemesi, Galaxy Note20 serisi, S10 serisi, S20 serisi, Galaxy Z Flip dahil olmak üzere Samsung’un en kaliteli telefonlarından bazılarında zaten mevcut.

OneUI 3.0 güncellemesi Kişiler, Telefon, Galeri gibi bazı birinci taraf uygulamalarda görsel değişiklikler içerir. Bunun dışında güncelleme, ekranı, ek kamera filtrelerini ve daha fazlasını kapatmak için çift dokunma özelliğini de ekler. Android Ocak 2021 güvenlik yaması, OneUI 3.0’ın en son sürümünde sahip olduğunuz bir diğer önemli özelliktir.

Galaxy Galaxy Z Fold 2’nin yanı sıra Android 11 güncellemesi, Samsung’un orta sınıf akıllı telefonlarından bazıları için de mevcut olacak. Bu arada, Ayarlar> Yazılım güncelleme’ye giderek Galaxy Z Fold 2’nizde güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler