Perşembe, Mart 28, 2024

LG Rollable Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Genişleyen bir ekrana sahip olan LG’nin yakında çıkacak yeni form faktörü LG Rollable hakkında giderek daha fazla ayrıntı duymaya başlıyoruz. Kore forumunda yayınlanan ayrıntı, hem kapalı hem de açılmamış durumda ekran boyutu ve çözünürlüğü ile ilgili bilgi sağlıyor.

rollable smartphone 1
LG Rollable Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 3

Elde edilen görselde ekranlar hakkında daha fazla bilgi elde ediyoruz, cihazın standart boyu kapalı durumda 6.8 inç (1080×2428 çözürlüğünde) olacak ve genişletildiği zaman ise bu oran 7.4 inçe yükselecek ve 1600×2428 çözünürlüğünde olacak. Resim, aynı zamanda aşağıda görülebilen, 2019 patentiyle eşleşen, merkezden genişleyen cihazı göstermektedir:

oprolbare telefoon 2 1
LG Rollable Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 4

Kenar, cihazda kalacaktır, yani kullanıcı ahizeyi tutmaya devam edebilir. Bununla birlikte, üst çerçeve cihazla genişlemeyecek ve LG’nin, açıkta kalan ekran kenarını kaplayacak şekilde genişleyebilen ve ardından ahize kapandığında çerçeveye geri dönebilen esnek bir çerçeve ekleyeceği bildiriliyor. El cihazında ayrıca yanlışlıkla genişletmeyi önlemek ve ekranın çok hızlı bir şekilde genişlemesini veya yuvarlanmasını önlemek için bir kaydırma kilidi bulunur, bu da kırışıklıklara neden olabilir.

Makul bir 4200 mAh bataryaya, Qualcomm’un en son 888 işlemcisine ve devasa bir 16 GB RAM’e sahip olması bekleniyor, bu da ucuz bir telefon aramadığımızı gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler