Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung, Galaxy S21 ile Birlikte 65W Şarj Adaptörü Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğimiz kadarıyla Samsung Galaxy S21 serisinin yalnızca 25W hızlı şarjı destekleyeceğini, 45W kadar hızlı şarjı destekleyen S20 Ultra’dan bir düşüş alacağını biliyoruz. Bununla birlikte, S21 serisi, kutuları şarj adaptörü etmeden gönderilecek ve çok daha güçlü bir 65W hızlı şarj cihazının resimleri yeni ortaya çıktı, bu da yeni serinin daha fazla yetenekle doldurulduğunu gösteriyor.

samsung 65w charger 2
Samsung, Galaxy S21 ile Birlikte 65W Şarj Adaptörü Gelebilir 2

Bu şarj cihazı daha önce Kore’nin sertifika yetkilisi tarafından onaylanmıştı, ancak mevcut Samsung Galaxy S21 serisinin bunu destekleyip desteklemeyeceği belli değil. Bir sızıntı, desteğin gelebilmesini düşünüldüğünü ancak nihayetinde planların değiştiğini öne sürüyor.

Bu, teorik olarak bir akıllı telefonun yalnızca 30 dakikada tam olarak şarj olmasına izin vermesi gereken bu hızlı şarj cihazını destekleyen bir akıllı telefon görmeden önce Samsung Galaxy Note 21’in piyasaya çıkmasını beklememiz gerektiği anlamına gelebilir. Yani 65W desteği muhtemelen Galaxy Note 21 ile birlikte tanıtılacak ve satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler