Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy S21 Ultra ön Siparişlerinizde Galaxy Buds Pro veya SmartTag Hediye Verilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney koreli teknoloji merkezi Samsung, yeni Samsung Galaxy S21 serisini bu ayın 14’ünde piyasaya sürmeye hazırlanıyor, ancak ondan önce olası birkaç sızıntı daha var. Evan Blass, bir Samsung Galaxy S21 Ultra için ön sipariş verdiğinizde, Samsung Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag’leri içeren ücretsiz bir hediyeye hak kazanacağınızı açıkladı.

samsung galaxy s21 ultra deal 506x900 1
Samsung Galaxy S21 Ultra ön Siparişlerinizde Galaxy Buds Pro veya SmartTag Hediye Verilecek 2

Reklam afişine baktığımızda Bluetooth aksesuarlarının bir tanesi mi yoksa her ikisinin mi seçileceği açık değil. Samsung Galaxy Buds Pro, yükseltilmiş Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip Samsung’un yeni nesil gerçek anlamda kablosuz kulaklıklarıdır. Samsung Galaxy SmartTag, SmartThings Find kitle kaynaklı internet ağını kullanarak dünya çapında çalışan Samsung’un Tile benzeri Bluetooth izleyicileridir.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, bir lazer otofokus sensörü tarafından desteklenen 108 megapiksel sensör, yakınlaştırma ve ultra geniş S-Pen, büyük 4 lensli kamera modülünü destekleyen 6.8 inç ekrana sahiptir. Samsung Galaxy S21 Plus’ın bir görüntüsü daha önce sızdırıldı.

Akıllı telefon “Phantom Silver” ve siyah renklerde satışa sunulacak. Cihaz, 14 Ocak’ta bir Unpacked etkinlikte piyasaya sürülecek ve 29 Ocak 2021’de satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler