Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 9 Pro, Hasselblad Ortaklığı ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus‘ın yeni nesil telefon ailesi OnePlus 9’u piyasaya sürmesini bekliyoruz. Sosyal medyada yayınlanan bir görselde OnePlus, OnePlus 9 Pro’nun lansman tarihini resmi olarak onayladı ve ayrıca üst düzey kamera markası Hasselblad ile ortaklık kurduklarını duyurdu.

oneplus 9 pro teaser
OnePlus 9 Pro, Hasselblad Ortaklığı ile Gelecek 3

Herkesin merakla beklediği ve uzun süredir sızıntıları hakkında konuştuğumuz OnePlus 9 familyası, 23 Mart günü GMT saatiyle 14: 00’te piyasaya sürülecek.

Hasselblad ortaklığının bir parçası olarak, iki şirket “gelecekteki OnePlus amiral gemisi cihazları için yeni nesil akıllı telefon kamera sistemlerini birlikte geliştirmek” için 3 yıllık bir anlaşma imzaladı ve bu, daha doğal görünmesi için kameraların renk reprodüksiyonunun ince ayarını içeriyor.

Eğer diğer makalelerimizi okuduysanız aşinasınızdır çünkü OnePlus ile Hasselblad ortaklığı ile hazırlanan OnePlus 9 Pro modelinin kanlı canlı görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Aşağıda görseli görebilirsiniz:

oneplus 9 pro leak
OnePlus 9 Pro, Hasselblad Ortaklığı ile Gelecek 4

OnePlus 9 serisi, 23 Mart tarihinden itibaren ön sipariş için satışa sunulacak ve eğer internetteki sızıntılara inanılacaksa, ön sipariş verenler, OnePlus Buds Z kablosuz kulaklık hediyesini de içerecek şekilde ön sipariş hediyeleri alacaklar. OnePlus 9 Pro alıcıları hediye olarak gelecek olan kulaklıklığın Steve Harrington imzalı özel varyantına sahip olacak.

OnePlus 9 ve 9 Pro dışında, OnePlus, bütçe dostu akıllı telefon modeli OnePlus 9R, OnePlus Watch dahil olmak üzere en az iki cihaz daha piyasaya sürmeyi planlıyor. Analistler, 9R ve şirketin ilk akıllı saatinin de OnePlus 9 ve 9 Pro ile birlikte piyasaya sürüleceğini iddia ediyor, ancak bu iki cihaz için herhangi bir ön sipariş hediyesi olmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler