Perşembe, Mayıs 2, 2024

OnePlus 9E Hakkında Yeni Sızıntılar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın önümüzdeki ay OnePlus 9 isimli akıllı telefon ailesini piyasaya süreceği söyleniyor. Yalnızca iki model içeren selefinin aksine, OnePlus 9 serisi üç farklı cihaz içerecek: OnePlus 9, 9 Pro ve 9E. OnePlus 9 ve 9 Pro hakkında zaten çok şey biliyoruz, ancak 9E şu ana kadar oldukça gizemli bir cihaz oldu, çünkü hakkında fazla bir şey bilmiyorduk. Ancak Techmaniacs sayesinde artık 9E hakkında bazı bilgilere sahibiz.

Haber kaynağına göre, OnePlus 9E, spesifik olarak 90Hz yüksek ekran yenileme hızını destekleyen 6,5 inç FHD + ekrana sahip olacak. Akıllı telefona güç vermek, 8GB RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 690 işlemci yer alacak, ancak OnePlus 9E’nin daha fazla RAM’e sahip diğer varyantları içerip içermeyeceğini bilmiyoruz. Cihazın temel varyantı 128GB depolama alanına sahip olacak.

oneplus 9 pro leak 2
OnePlus 9E Hakkında Yeni Sızıntılar! 2

Kamera hakkında konuşacak olursak, OnePlus 9E modeli 64 megapiksel bir ana sensöre ve 8 megapiksel ultra geniş açı bir üniteye sahip olacak. Sızıntı, özçekim kamerası hakkında hiçbir bilgi vermediği gibi, OnePlus 9E’nin çift kamera kurulumuna karar verip vermeyeceği konusunda da hiçbir şey söylemiyor. En önemli konulardan batarya için akıllı telefon, 5000 mAh’lik devasa bir bataryaya sahip olacak

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler