Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Buds Z Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın 14 Ekim’de OnePlus 8T ile birlikte beş yeni ürün piyasaya sürmeyi planladığı söyleniyor. Kısa süre önce OnePlus Buds kulaklıkların OnePlus Buds Z adlı yeni bir giriş seviyesi sürümünün, şirketin beş yeni üründen biri olabileceğini söylentiler arasındaydı. OnePlus Hindistan’ın Twitter hesabı yeni hafif, gerçekten kablosuz kulaklıkların ayrıntılarını vermiş gibi göründüğü için, 14 Ekim’de OnePlus Buds Z’nin piyasaya çıkma olasılığı artık yükseldi.

Tweet, OnePlus Buds Z’den bahsetmese de, yaklaşmakta olan gerçek kablosuz kulaklıklarının 4.6 gram ağırlığındaki ilk OnePlus Buds’a kıyasla yalnızca 4.35 gram ağırlığında olduğunu ortaya koyuyor.

OnePlus Earbuds case
OnePlus Buds Z Hakkında Ayrıntılar Ortaya Çıktı 2

Ayrıca, kulaklık başlıklarının “kulağınıza mükemmel şekilde oturduğunu” ve etkileyici bir ses deneyimi sunduğunu ortaya çıkarıyor. Bunun ötesinde, şirket ürünle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmadı, ancak şirketin yeni bir hafif, gerçekten kablosuz kulaklık piyasaya sürmeye çalıştığını öne sürüyor.

Şu anda OnePlus’ın yaklaşan OnePlus Buds Z ile ilgili çok fazla bilgimiz yok. Diğer bir deyişle, fiyat, teknik özellikler ve kullanılabilirlik ile ilgili bilgiler şu anda bilinmiyor. Çıkış tarihine yaklaştıkça kesinlikle daha fazla bilgi alacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler