Cumartesi, Nisan 27, 2024

OnePlus Buds Z ve OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Genç Hintli kaynakçı Ishan Agarwal’a göre, OnePlus, 14 Ekim’de OnePlus 8T ile birlikte OnePlus Buds Z ve OnePlus Bullets Wireless Z Bass Edition’ı piyasaya sürecek.

Tahminlere göre, OnePlus Buds Z 10 mm’ye sahiptir ve 13,4 mm sürücüler kullanan ve 30 saatlik pil ömrüne sahip OnePlus Buds’a kıyasla 20 saate kadar şarj süresi sunuyor. Dirac Audio Tuner ve Dolby Atmos’tan ses optimizasyonu teknolojisine sahip. Buds Z, hızlı şarj için destek sunuyor – sadece 10 dakikalık şarjla üç saatlik oynatma süresi sunuyor. Her bir kulaklık yalnızca 4,35 gram ağırlığında ve “sürükleyici bir ses deneyimi” sunuyor. Diğer özellikler arasında IP55 sertifikası, Bluetooth v5.0 bağlantısı, çift mikrofon, pasif gürültü iptali için silikon kulak uçlar mevcut.

Öte yandan Bullets Wireless Z Bass Edition, normal Bullets Wireless Z modeline olduça çok benzeyecek, ancak ilki bas ağırlıklı olacak ve ikincisinde 20 saatlik pil ömrüne kıyasla 17 saate kadar dayanacak. Kulaklıklar 9,2 mm sürücülere sahip olacak ve yalnızca 10 saatlik şarjla 10 saatlik çalma süresi eklemek için hızlı şarj desteği, Bluetooth v5.0 olacak.

OnePlus Buds Z, şirketin mevcut Buds kulaklıklarına nazaran daha uygun fiyatlı olacak, fiyatın 79 doların altında olmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler