Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung, Yeni Bir Galaxy Buds Kulaklığı Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni Galaxy Buds kulaklıklarının, temelde etkisiz aktif gürültü iptali ile ilgili sorunlar nedeniyle bir miktar hayal kırıklığı olduğunu söylemek doğru. Sorun, cihazın açık tasarımıdır, oysa kulak içi kanal tasarımı, dış gürültüyü ortadan kaldırmak için çok daha kolay bir işe sahip olacaktır. Şimdi Samsung, sorunları çözebilecek yeni nesil Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklıklar üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

galaxy buds sound wireless headphones
Samsung, Yeni Bir Galaxy Buds Kulaklığı Üzerinde Çalışıyor 2

Şimdi ise Güney Koreli şirket, gürültü engelleme gibi konularda yaşanılan sorunları çözebilecek yeni nesil Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklıklar üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarılan Samsung Buds Sound, orijinal Galaxy Buds’a benzer bir fitness işlevi gibi görünen kablosuz kulaklıklardır.

Samsung Buds Sound ticari marka açıklama notları:

Akıllı telefonlar için kablosuz kulaklıklar; Tablet bilgisayarlar için kablosuz kulaklıklar; Kulaklıklar; Öncelikle bir MP3 çalardan oluşan giyilebilir kablosuz kulaklıklar / kulaklıklar; Kulaklığın açık veya kapalı olduğunu algılamak için bir sensör içeren kablosuz kulaklıklar / kulaklık setleri; Bir fitness rehberi sağlamak için yazılım içeren kablosuz kulaklıklar / kulaklıklar; Mesafe, hız, süre, kalp atış hızı değişiklikleri, aktivite seviyesi, yakılan kalori ölçümleri için yazılım içeren kablosuz kulaklıklar / kulaklık setleri.

Samsung’un şimdi ANC özellikli kulaklıklarını piyasaya sürmesiyle, bu özelliğin gelecekteki kulaklıklarda mevcut olması muhtemel görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler