Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus Bullets Wireless Z, Lansman Öncesi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğimin, önümüzdeki ay OnePlus 8 ailesi ile birlikte Bullets Wireless Z ismini verdiği kablosuz kulaklarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Herkesin beklentisi yerinde. Yeni Bullets Wireless Z’nin, popüler boyun bantları tasarımı ile tanıtılması ve lansmandan hemen sonra piyasaya sürülmesi bekleniliyor.

Bugün ise, deneyimli akıllı telefon uzmanı Evleaks, Bullets Wireless Z’nin dört renk seçeneği ile bizlere geleceğini gösteren bir paylaşım yaptı. Paylaşım yer alan görselde Siyah, Mavi, Yulaf ve Nane renklere sahip kulaklıklar gösteriliyor. Ayrıca görüntü, OnePlus’ın kırmızı güç kablosu ile şarj edilen kulakları da işaret ediyor.

Bu fotoğraf ise bizlere renkleri, boyun bantlarını sızdırmanın yanı sıra kulaklıkların USB-C bağlantı noktasına sahip olacağını gösteriyor. Kulaklıkların kablosuz şarj desteğine sahip olup olmadığını henüz belli değil.

OnePlus Bulletws Wireless Z 1028x900 1
OnePlus Bullets Wireless Z, Lansman Öncesi Sızdırıldı! 2

OnePlus’ın Bullets Wireless kulaklıklarını 14 Nisan’da OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile birlikte duyurması bekleniyor. Fiyat söz konusu olduğunda, Bullets Wireless Z’nin 100 $ civarında fiyatlandırılmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler