Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Bullets Wireless Z2 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus‘ın yarı kablosuz kulaklık modeli OnePlus Bullets serisi uzun süredir piyasada varlığını sürdürüyor ve uzun zamandır hakkında bir çok sızıntı yapılan Bullets Wireless Z2 nihayet tanıtıldı. Boyun bandı tasarımına sahip yarı kablosuz Bluetooth kulaklık yalnızca Hindistan pazarında satışa sunulacak.

Bullets Wireless Z2, bugüne kadar OnePlus kulaklıklarında kullanılan en büyük 12,4mm sürücülere sahip ve AAC ve SBS ses kodeklerini destekliyor. Kulaklıklar ses konusunda ince ayarlar yapılabilmesi için yapay zeka destekli sahne iyileştirici sunuyor, boyun bandının sağ tarafında bir mikrofon ve fiziksel kontroller bulunuyor.

oneplus bullets wireless z2
OnePlus Bullets Wireless Z2 Resmi Olarak Tanıtıldı! 2

230 gram ağırlığında olan OnePlus Bullets Wireless Z2 IP55 suya ve toza dayanıklılık sertifikası ile birlikte gelirken tek bir şarj ile 20 saat süren kullanım süresi sunuyor. 10 dakikalık bir şarj ile 30 saat kullanım süresi elde edebiliyorsunuz. Yarı kablosuz kulaklık; Beam Blue ve Magico Black olmak üzere yalnızca iki farklı renk seçeneğine sahip olacak 1,999 Hindistan Rupisi fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler