Çarşamba, Mayıs 8, 2024

OnePlus Nord 2 Hakkında Bilgiler Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yıl, OnePlus üç adede kadar bütçe dostu akıllı telefonu piyasaya sürdü ve şirket bütçe dostu telefon segmentine daha fazla odaklanmak istediği için trend önümüzdeki yıl da devam edecek. Kısa süre önce şirketin yaklaşmakta olan bütçe dostu akıllı telefonu OnePlus Nord SE hakkında bir haber yaptık, ancak OnePlus’ın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği tek bütçe dostu akıllı telefon bu değil.

Ünlü tahminci Max Jambor’a göre OnePlus, bu yılki Nord akıllı telefonunun halefi olan OnePlus Nord 2 üzerinde çalışmaya başladı. Analist, Phone Arena’ya, OnePlus çalışanlarının Nord 2 için seçtiği kod adı olduğunu doğruladı, ancak ürünle ilgili diğer önemli ayrıntıları paylaşmadı ve bizi teknik özellikler, fiyat ve sürüm hakkında karanlıkta bıraktı. akıllı telefonun tarihi. Yine de, sonunda bir OnePlus Nord halefinin çalışmakta olduğu onayını aldık.

OnePlus Nord 2
OnePlus Nord 2 Hakkında Bilgiler Sızdırıldı 2

OnePlus Nord 2’nin özellikleri hakkında bilgi sahibi olmasak da, ikinci nesil Nord’un birinci nesil Nord’a göre bazı iyileştirmeler alacağını düşünüyorum.

Bununla birlikte, Nord 2’de ne gibi iyileştirmeler göreceğimiz, zamanın bu noktasında herhangi birinin tahminidir. Çıkış tarihi de bilinmemekle birlikte, Nord 2’nin Haziran/Temmuz zaman aralığında piyasaya çıkacağına inanıyoruz. Bununla birlikte, OnePlus çıkış tarihini erteleyerek bize bir sürpriz yapabilir. Durum ne olursa olsun, OnePlus Nord’un tümü Mart ortasında piyasaya sürülmesi planlanan OnepPlus 9 serisinden önce piyasaya sürülmesini beklemiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler