Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus Nord 2T Görselleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın mevcut olarak satışta olan Nord 2 modelinin yenilenmiş bir versiyonu olarak Nord 2T isimli akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. İnternete düşen raporlara göre akıllı telefon Nord 2 ile aynı kameralara sahip olurken arka panel tasarımı değiştirilecek.

Bir analiste göre Nord 2T, arka taraftaki kamera kümesinde büyük bir ana kameraya ev sahipliği yaparken çözünürlüğü henüz belli olmayan ana kameraya eşlik eden 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde monokrom kamera yer alacak.

Akıllı telefonun arka tarafında bulunan dikdörtgen kamerası gerçekten çok garip bir tasarıma sahip fakat nihai cihazda tasarım değişiklik alabilir. OnePlus Nord 2T, MediaTek’in Dimensity 1300 yonga setinden güç alırken enerjisini 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan alacak.

Şu anda akıllı telefon ile ilgili sahip olduğumuz görseller ve bilgiler bunlarla sınırlı fakat ilerleyen günlerde akıllı telefon hakkında daha çok bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler