Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus Nord N10 5G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç sızıntıdan sonra, OnePlus bugün resmi olarak Nord N10 5G ve Nord N100 uygun fiyatlı orta sınıf akıllı telefonlarını duyurdu. OnePlus Nord serisinin amacı, amiral gemisi kalite deneyimlerini daha uygun fiyat noktasına getirmektir.

Eğer bizi yakından takip ediyorsanız, Shenzhen merkezli teknoloji şirketinin sadece Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde satışa sunmak için geliştirdiği bu yeni telefon serisi hakkında bir çok haber paylaşmıştık. Bugün cihazların tasarım taslakları sızdıktan kısa süre sonra telefonların her biri de tanıtıldı.

Teknik Özellikleri

Shenzhen merkezli teknoloji şirketinin yeni cihazlarından OnePlus Nord N10 5G, işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 690 işlemci ile birlikte geliyor, 6GB RAM ve 128GB depolama ile desteklenmektedir. Harika bir izleme deneyimi için 90 Hz yenileme hızına sahip 6,49 inç FHD + ekrana sahiptir. Bu akıllı telefon, Warp Charge 30T hızlı şarj desteğine sahip 4.300mAh pil ile birlikte gelir. Arkada, OnePlus Nord N10 5G dörtlü kamera sistemi ile birlikte gelir ve ön tarafında 16MP ön kamera bulunuyor.

OnePlus Nord N10 5G, 329 £ ‘dan piyasaya çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler