Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus Nord N200 Görüntüleri ve Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus Nord CE’nin çıkış tarihini ve Nord N200 5G akıllı telefonun varlığını resmi olarak doğruladı. Dün CEO, PCMag ile yaptığı bir e-posta röportajında ​​OnePlus Nord N200 5G hakkında daha fazla bilgi paylaştı.

OnePlus CEO’suna göre, yaklaşmakta olan OnePlus Nord N200 5G isimli akıllı telefon, 1080p çözünürlüğe sahip 6.49 inç LCD ekrana sahip olacak. Akıllı telefon aynı zamanda selefi N100 gibi 90 Hz ekran tazeleme hızını da destekleyecek. Bu aynı zamanda ekranın kalitesinin artık Nord N10 ile aynı seviyede olduğu anlamına da geliyor.

Pete, yalnızca N200’ün bazı özelliklerini açıklamakla kalmadı, aynı zamanda akıllı telefon ile ilgili bir takım görsellerde paylaştı. CEO tarafından paylaşılan görsellere göre Nord N200, arka tarafında üç kamera göreceğiniz dikdörtgen bir kamera modülüne sahip olacak. Ön tarafta duran özçekim kamerası, ekranın sol köşesinde bulunan delikli kamera boşluğunda bulunacak. Akıllı telefon ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucu ve güç düğmesi kombinasyonuna sahip.

00mXRLKvwQtjvTmtqEAz6ZY 4.1623079661.fit lim.size 1600x900
OnePlus Nord N200 Görüntüleri ve Özellikleri Sızdırıldı! 2

Ancak CEO, teknik özelliklerle ilgili tüm ayrıntıları paylaşmadı ve akıllı telefon hakkında merak ettiğimiz işlemci, yonga seti ve RAM gibi önemli bileşenler hakkında bizi karanlıkta bıraktı. CEO ayrıca çıkış tarihi ile ilgili de bir ayrıntı paylaşmadı. Ancak OnePlus Nord N200 modeli, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ile sınırlı olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler