Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Nord SE Geliyor: Bütçe Dostu Akıllı Telefon

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır Apple tüketicileri memnun etmek için çoğu zaman ara model piyasaya sürüyor, bunu hepimiz biliyoruz. Apple her ne kadar iki yılda bir ya da dört yılda bir bunu gerçekleştirse de ara model çıkardığı zaman gerçekten sağlam bir cihaz ortaya çıkıyor özellikle en son içerisinde iPhone 11 teknolojisini barındıran iPhone SE 2020 modelini piyasaya sürdü ve çok beğeni topladı.

Apple’ın ardından diğer markalarda ara modeller sürmeye başladı, artık hemen hemen her marka amiral gemisi düzeyinde ki telefonlarını bir ara modele çevirmeye başlıyor. Geçtiğimiz aylarda Samsung, Galaxy S20 FE adında bir Galaxy S20 ara sürümü piyasaya sürdü ve bu da oldukça iyi karşılandı.

2021 yılında bütçe dostu akıllı telefon geliyor

OnePlus, iki ay içerisinde üç farklı bütçe dostu Nord isimli akıllı telefonu piyasaya sürdü ve şirket önümüzdeki yıl da bütçe dostu seriye devam edecek. Android Central’ın kaynaklarına göre, OnePlus şu anda, tamamı gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan OnePlus Nord SE adlı yaklaşan bütçe akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler