Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus Pad Geliyor: Şirketin İlk Android Tableti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son birkaç yılda Hong Kong merkezli şirket OnePlus, daha fazla kullanıcı kitlesine ulaşmak için ürün stratejisini yeniden şekillendirdi. OnePlus, ürün portföyünü çeşitlendirdiği için artık bir akıllı telefon markası değil – akıllı telefonlar ve aksesuarların yanı sıra popüler bir akıllı televizyon markası. Görünüşe göre şirket başka bir ürün segmentini hedefliyor: tabletler.

Doğrudan atın ağzından bir OnePlus tableti geleceğini duymadık, şirketin ilk tabletini piyasaya sürmeye hazır olduğuna inanmak için yeterli kanıtlar internette var. Son zamanlarda Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde (EUIPO) OnePlus Pad adlı yeni bir tablet tespit edildi ve ürünün varlığını doğruladı. EUIPO listesi ayrıca OnePlus Pad’in piyasaya sürülmesinin yakında gerçekleşebileceğini ima ediyor.

1625500405614
OnePlus Pad Geliyor: Şirketin İlk Android Tableti! 2

Ancak EUIPO Sertifikasyon listesinde ürün özellikleriyle ilgili pek bir bilgi yok. Başka bir deyişle, liste, OnePlus Pad’in özellikleriyle ilgili bilgileri göstermiyor. Lansman tarihine yaklaştıkça bu konuda daha fazla bilgi sahibi olacağımızı umuyoruz. Yine de, OnePlus’ın ilk tabletinin Android tabanlı olacağına bahse girmeye hazırız.

OnePlus’ın bir tablet üzerinde çalışıyor olması bizim için sürpriz değil, bunun nedeni kardeş şirketlerinin de aynı şeyi yapıyor olması. Birincisi, hem Vivo hem de Realme’nin kendi Android tabletlerinde çalıştığı onaylandı. Kalabalık bir Android tablet pazarı, tüketicilerin daha fazla seçeneğe sahip olacağı ve nihayetinde şirketlerin daha iyi tabletler piyasaya sürmesine yol açacak rekabet ortamı olacağı anlamına geliyor. Yani, herkes için bir kazan-kazan!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler