Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus Telefonlarının Ön Kamerasına Portre Modunu Getiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçoğumuzun bildiği üzere portre modu, artık tüm çift kameralı telefonlarda bulunmakta. Ancak yazılım aracılığı ile portre modunu telefonlara getirmek de mümkün. OnePlus’da bu trende uyacak ve telefonlarının ön kamerasına portre modunu getirecek.

OnePlus, yayınlayacağı yeni güncelleme ile OnePlus 6 modelinin ön kamerasına portre modunu getireceğini duyurdu. Özellik aynı zamanda OnePlus 6 ile sınırlı kalmayıp bir önceki model olan OnePlus 5 ve OnePlus 5T modelleri için de gelecek.

OnePlus, selfie portre modu dışında başka geliştirmeler de sunacak. Bu geliştirmelerden ilki, kullanıcılar tarafından yeterince iyi olmadığı belirtilen”yağlı boya” efekti üzerinde olacak. Şirket bu efekt üzerinde çalıştıklarını belirtiyor. Öte yandan henüz tamamlanmayan birkaç çeşit daha geliştirme bulunuyor ve kullanıcılar yeni geliştirmeler için şimdiden heyecanlı bir şekilde bekliyor.

Öte yandan ön kamerada kullanılan portre özelliği, daha önce saf Android kullanan telefonlar ve bazı Xiaomi modellerinde bulunmaktaydı. Aynı özelliği bu kez OnePlus cihazlarına getirecek. 

OnePlus’ın yeni güncellemeyle getirecekleri özelliklerin tam listesi ise şu şekilde;

  • Diğer OnePlus uygulamalarıyla uyumlu olacak şekilde FileDash geliştirilecek. Ayrıca keşfedilmesi daha kolay olacak.
  • Gelişmiş veri yedekleme ve masaüstü yedekleme desteği ile OnePlus Anahtarı getirilecek.
  • OnePlus 5 ve OnePlus 5T cihazlara Özçekim Portre Modu gelecek.
  • İlerideki güncellemelerle”Yağlı boya Resim Etkisi” ile ilgili düzeltme yapılacak.
  • Raf, Koyu Temayı destekleyecek.
  • Tema için ek vurgu renkleri eklemek için destek verilecek.

OnePlus’ın yeni güncelleme ile piyasadaki farklı marka ile rekabetini arttıracağını görebiliyoruz. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yorum kısmında belirtebilirsiniz. Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere sağlıcakla kalın…

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler