Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Watch Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli teknoloji devlerinden OnePlus’ın ilk akıllı saatini OnePlus 8T lansman etkinliğinde piyasaya süreceğine dair söylentiler oldukça yaygındı, ancak elbette bunun doğru olmadığı geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlikte ortaya çıktı. Bu aynı zamanda insanların OnePlus Watch söylentilerinin yanlış olduğunu düşünmelerine yol açtı. Görünüşe göre, OnePlus gerçekten de ilk akıllı saati üzerinde çalışıyor, çünkü şirketin Hindistan Twitter hesabı, yakında çıkacak saatinin tasarımının ne olabileceğine dair bir resim yayınlayarak söylentileri doğruladı.

Şirket, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görselde“OnePlus ekosistemine daha fazla şey geliyor. Bu sadece bir zaman meselesi,” diyor. Ancak şirket, ürün hakkında daha fazla ayrıntı açıklamadı ve lansman tarihi hakkında herhangi bir ipucu vermedi. Şirketin yayınladığı görüntüye baktığımız zaman tasarım ile ilgili önemli bir detay var ve bildirdiğimiz gibi, OnePlus Watch, Samsung Galaxy Watch Active gibi dairesel bir tasarıma sahip olacak ve Apple Watch’un aksine kare bir tasarıma sahip olmayacak.

EkS4BovUwAIh4nW
OnePlus Watch Geliyor! 2

Şirket lansmanla ilgili ayrıntıları açıklamasa da, OnePlus Watch’un piyasaya bir an önce çıkacağına inanmak için yeterli kanıtımız var. Geçen ay W301GB model numaralı OnePlus akıllı saat IMDA sertifikasını geçti ve lansman tarihinin bizden sadece birkaç ay ileride olabileceğini ima etti. Ve şimdi OnePlus da ürünle dalga geçmeye başladığına göre, bu ay piyasaya çıkma olasılığı daha da arttı.

Bu arada, OnePlus’ın kardeş şirketi OPPO da bu yılın başlarında bir akıllı saat yayınladı, ancak kare bir tasarıma sahip olduğu için, bu ikisi birbirine çok benzeyen OPPO Find X2 ve OnePlus 8 Pro modelinin aksine farklı bir görünüşe sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler