Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Watch, Google wearOS ile Gelmeyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen yıl Aralık ayında OnePlus CEO’su Pete Lau, şirketin Wear OS ekosistemi, Android TV ve Android akıllı telefonlar arasındaki bağlantıyı iyileştirmek için WearOS ekibiyle birlikte çalıştığını söylemişti. Bu, şirketin yaklaşan OnePlus Watch akıllı saatinin WearOS işletim sistemine dayalı olacağı söylentisini doğurmuştu. Ancak şirketin bu konu ile ilgili farklı bir planı var olduğu ortaya çıktı.

Bir forum gönderisinde Pete Lau, OnePlus Watch’un WearOS işletim sistemi ile birlikte gelmeyeceğini, bunun yerine şirketin “RTOS” veya “gerçek zamanlı işletim sistemi” kullandığını doğruladı. CEO’ya göre, pilin tek bir şarjla ne kadar kullanım süresi sunacağı konusunda bize herhangi bir bilgi vermemiş olsa da RTOS sorunsuz bir deneyim ve harika bir pil ömrü sağlayacak.

oneplus watch patent 2 edited
OnePlus Watch, Google wearOS ile Gelmeyecek! 2

Akıllı saat satın almak isteyen insanlardan duyduğumuz en büyük endişelerden bazılarını kapsayan harika bir pil ömrü sunarken size sorunsuz ve güvenilir bir deneyim sunduğuna inandığımız için RTOS’a dayalı olarak geliştirilmiş bir akıllı aşınma işletim sistemi kullanmayı seçtik.

Topluluk gönderisinde yaptığı paylaşımda CEO, yaklaşan akıllı saatin topluluk üyelerinden en çok talep edilen cihazlardan biri olduğunu da belirtti.

OnePlus geçtiğimiz günlerde akıllı saatinin bir tanıtımını paylaştı ve akıllı saatin OnePlus 9 serisi ile birlikte piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Ancak şirket, videoda akıllı saatin neye benzediğine dair hiçbir şey açıklamadı. Şans eseri, akıllı saatin özellikleri yakın zamanda Hintli haberci Ishan Agarwal’ın izniyle sızdırıldı. Akıllı saat hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler