Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus Watch Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi OnePlus’ın yeni nesil akıllı telefonları ile birlikte bir akıllı saat piyasaya süreceğini aylardır paylaşıyorduk ve geçtiğimiz gün ise şirket yaptığı bir lansmanla yeni nesil cihazlarını tanıttı. OnePlus 9 serisi akıllı telefonlar ile birlikte OnePlus bugün OnePlus Watch ismini verdiği akıllı saatini de piyasaya sürdü.

OnePlus Watch, 110’dan fazla antrenman türünü, aramalar için eller serbest kullanımı destekleyecek ve 20 dakikalık Çözgü Ücreti ile bir haftalık gücün keyfini deneyimleyebileceksiniz. Ayrıca uyku takibi, 50’den fazla saat ekranı seçeneği, yerleşik GPS, IP67 derecelendirmesi ve daha fazlası gibi özellikleri de destekliyor.

oneplus watch pch
OnePlus Watch Resmi Olarak Tanıtıldı! 2

OnePlus ayrıca akıllı saatin OnePlus TV ile yakın entegrasyon olduğunu da duyurdu. OnePlus Watch, televizyon izlerken uykuya daldığınızda televizyonun sesini kısacak ve televizyonu otomatik kapatacak.

OnePlus Watch akıllı saat almak isteyenler için fiyat etiketi Amerika için 159 Amerikan Doları, Avrupa bölgesi için 159 Euro ve Hindistan bölgesi için 16.999 INR fiyatlarla satışa sunuluyor olacak. Saatin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgiye sahip değiliz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler