Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus Z, Temmuz Ayında Piyasaya Çıkabillir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter’da bir tür şifreli tweet atan ünlü sızdırmacı Max J., OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’dan daha da ucuz bir fiyat etiketine sahip olacak OnePlus Z adında gerçekten uygun fiyatlı bir OnePlus telefonunun bu yıl Temmuz ayında piyasaya sürüleceğini bildirdi.

Bilinmeyenler için, daha önce OnePlus 8 Lite olarak adlandırılan OnePlus Z, 2015’te piyasaya sürülen yenilenmiş bir OnePlus X’dir. OnePlus, daha ucuz bir OnePlus akıllı telefon hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Ancak önceki söylentilere göre OnePlus Z modeli OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’daki merkeze hizalanmış kamera modülünün aksine dikdörtgen kamera modülüne sahip olacak ve sağ tarafa konumlandırılacak.

Özellikleri neler?

Söylentilere göre, yaklaşmakta olan uygun fiyatlı (orta segment) OnePlus telefonunun; bir parmak izi sensörüne, USB-C bağlantı noktasına, 6.4 veya 6.5 inç AMOLED ekrana sahip olacak.

Günümüz popüleritesi olarak görülen ve çoğu kullanıcının nefret ettiği gibi bu modelde de kulaklık jakı olmayacak. Ayrıca OnePlus Z (eğer sızıntılar doğruysa ismi bu olacak.), MediaTek işlemciye sahip ilk OnePlus telefonu olacak.

Fiyatı ne olacak?

Ne yazık ki, yaklaşan uygun fiyatlı OnePlus akıllı telefonun fiyatının ne olacağını bilmiyoruz. Ancak söylentilere göre, OnePlus Z yaklaşık 400 Amerikan Doları fiyat etiketi ile satılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler