Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus’ın Akıllı Saati Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, akıllı telefon endüstrisinde olan başarısını zaten kanıtlamış bir şirket. Şimdi ise Çin merkezli teknoloji üreticisi yepyeni endüstrilere ve pazarlara atılmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Hali hazırda akıllı televizyonlar, kablosuz kulaklıklar üreten şirket, OnePlus 8T isimli akıllı telefonu ile birlikte bir akıllı saat piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

W301GB model numarasına sahip olan OnePlus Watch, kısa süre önce IMDA sertifikasını geçti ve şirketin akıllı saati piyasaya sürmeye oldukça yakın olduğunu ima edildi. Ünlü haberci Max J.’nin Twitter’daki tweetlerini doğrulayan yalnızca IMDA sertifikaları değil, sadece varlığını şifreli bir tweet ile doğrulamakla kalmadı, aynı zamanda yaklaşan akıllı saatle ilgili bazı tasarım ayrıntılarını da ortaya çıkardı.

Max J. beyciğime göre OnePlus Watch, Samsung Galaxy Watch Active gibi dairesel bir tasarıma sahip olacak. OnePlus’ın kardeş şirketi OPPO da bu yılın başlarında bir akıllı saat yayınladı, ancak kare bir tasarıma sahip olduğu için, bu ikisi birbirine çok benzeyen OPPO Find X2 ve OnePlus 8 Pro modellerinin aksine farklı görünecek.

Maalesef, ihbarcı yaklaşan OnePlus Watch hakkında başka herhangi bir ayrıntı paylaşmadı ve bizi akıllı saatin fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi konusunda karanlıkta bıraktı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler