Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus’ın Televizyonu 55 inçlik QLED Panele Sahip Olacağını Söyledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, Eylül ayında başlatacağı lansmanda tanıtımını yapacağı OnePlus TV ismini verdiği ürünü hakkında lansman öncesinde bir takım bilgileri bizlerle paylaştı. OnePlus Hindistan Twitter üzerinden paylaşılan tweet içerisinde ürünün 55 inçlik QLED ekrana sahip olacağı doğrulandı.

Önceki dosyalarda, Android için 43 ve 75 inç boyutlarında modeller önerilmişti, ayrıca 43 inçlik varyasyon Hindistan için de geçerli olacak. Bu paylaşılan duyuru bunların hiçbirinin iptal edildiği anlamına gelmez ancak en azından Hindistan’ın 55 inçlik bir varyasyonu alabileceğini doğruluyor. Bunlara ek olarak 75 inçlik modelin Amerika Birleşik Devletleri ve Çin’e gelmesi beklentiler arasında.

qledoled

 

 

QLED Teknolojisi

QLED kuantum nokta LED ekran teknolojisi için Samsung’un pazarlama terimidir – benzer bir isme rağmen, OLED teknolojisine benzemez. QLED paneller, her bir pikselin kendi ışığını yayan OLED’in aksine, LED arka aydınlatmaya hala güvenir, bu nedenle QLED TV’nin görüntü kalitesi büyük ölçüde arkadan aydınlatma çözümünün ne kadar etkili olduğuna bağlıdır. Örneğin, yerel karartma bölgeleri sayısı HDR performansı için önemlidir.

OnePlus markasının Eylül ayında çıkarmasını planladığı televizyon hakkında bildiklerimiz şu an bununla kısıtlı, kendisini gözümüzle göremediğimiz müddetçe çok fazla detay veremeyeceğimiz kesin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler