Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus’tan TWS Kulaklık Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus beyciğim, yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırladığı OnePlus Nord isimli akıllı telefonu ile birlikte birde tam kablosuz kulaklık modeli de piyasaya sürecek.

21 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşmesi beklenilen lansman ile birlikte şirketin piyasaya bir adet amiral gemisi akıllı telefon ve onun ile birlikte bir adet AirPods, Buds ve FreeBuds benzeri tam kablosuz kulaklık sürmesi bekleniliyor.

Sevgili OnePlus beyciğim resmi Twitter hesabı aracılığı ile paylaştığı bir tweette, tüm kulaklıklarının yer aldığı bir görsel ile “Sıradaki, sırada ne var?” mesajı ile bir paylaşım yaptı.

Tweet’te herhangi bir şekilde kablosuz kulaklıklardan bahsedecek herhangi bir şey bulunmasa da, geride bıraktığımız birkaç gün öncesinde OnePlus 8 Pro’nun Android 11 Beta güncellemesinde, şirketin ilk gerçek kablosuz kulaklarını bizlere ispiyonlayan bir takım kaynak kod ortaya çıktı.

Önceki söylentilere baktığımız zaman ise ayrıca şirketin Temmuz ayında bahsi geçen kulaklıkları piyasaya süreceği öne sürüldü ve elimizde kanıtlar ile yapboz kurarsak şirketin böyle bir hamle yapacağı muhtemel görünüyor.

İsmi ve satış tarihi ne?

OnePlus Buds ismi ile karşımıza çıkması planlanılan kulaklığın piyasaya çıkış tarihinin 21 Temmuz olması bekleniliyor. Şirketin, OnePlus Nord isimli amiral gemisi telefonu ile

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler