Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Smart Band 4C’yi tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her geçen gün giyilebilir teknoloji ürünlerine bir yenisi ekleniyor. Xiaomi Mi Band 4‘e rakip olacak bir bileklik karşımızda ve fiyatına göre sunduğu özellikler gerçekten iyi.

Mi Smart Band 4C’nin fiyatı 21 euro!

Gerçekten çok uygun bir fiyat etiketine sahip olan Mi Smart Band 4C, bakalım ne gibi özelliklerle giyilebilir teknoloji ürünlerinin arasında kendine yer bulacak.

  • Ekran: 128×220 piksel (1,08 inç) TFT renkli ekran
  • Pil: 130 mAh (2 haftalık bir pil ömrü ile birlikte geliyor)
  • NFC: Mevcut
  • Mod sayısı: 5 farklı spor modu
  • Nabız ölçer: Mevcut

Bu özelliklerin haricinde çoğu akıllı bileklikte temel özellik olarak gelen adım sayar ve uyku takibi de Mi Smart Band 4C‘nin içerisinde mevcut. Redmi Band ile aynı olan bileklik tasarımsal olarak köşeli bir yapıya sahip.

Xiaomi Mi Smart Band 4C

Bilekliğin pilini tam olarak şarj etmek 2 saat sürüyor. Bilekliğin beş farklı spor modunun olduğunu belirttik. Spor modları şu şekilde: Dış mekan koşusu, egzersiz, bisiklet, koşu bandı ve hızlı yürüyüş.

Bütün bu özelliklere ek olarak bileklik üzerinden müziğinizi kontrol edebiliyor, uygulama bildirimlerini ve gelen çağrıları da görebiliyorsunuz. Fiyatına göre sunduğu özellikler göz ardı edilmemeli.

Bilekliği şarj edebilmeniz için ekstra bir şarj cihazına ihtiyaç duymuyorsunuz çünkü bilekliğin üzerinde entegre bir USB girişi mevcut. Türkiye’de satışa sunulduğunda hangi isimle yer alır bilinmiyor lakin ilerleyen zamanlarda bu konuya ilişkin bilgiler gün yüzüne çıkacaktır.

Xiaomi Mi Smart Band 4c

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler