Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Watch 3 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Watch 2’nin ardından yeni gelecek bu giyilebilir cihaz Galaxy Watch 3, SamMobile‘den gelen bir rapor sayesinde yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Watch 3’ün iki tane farklı boyutlarda piyasaya çıkacağı söyleniyor, 41mm versiyonunda 1.2 inç ekran, biraz daha büyük bir model de ise 1,4 inç ekran bekleniyor.

Rapora göre, her iki saat de paslanmaz çelik ve titanyum versiyonlarından oluşuyor. Özellik olarak da IP68 su direnci, LTE, GPS ve 8GB dahili depolama alanına sahip olacak gibi görünüyor.

Bu rapor da, Galaxy Watch 3 ürününün iki yeni görüntüsü de Naver adlı bir Güney Kore platformuna sızdı ardından XDA Developers tarafından da tespit edilerek sızıntılar hemen yayıldı.

Galaxy Watch 3

Kalp atış hızı ve kan basıncı özellikleri de bekleniyor

Bu görsellerin Galaxy Watch 3’ün iki versiyonuna ait olduğu söyleniyor. SM-R840 modelinde Samsung‘un önceki akıllı saatleri gibi dokunmatik dönen bir çerçeve kullanabileceği gözüküyor.

Buna ek olarak, sağlık odaklı özellikler de mevcut. Sızıntıya göre Galaxy Watch 3’ün “nabız okuma, kalp atış hızı ve kan basıncı izleme desteği” olacağı sızıntılar arasında yer alıyor.

Raporda ayrıca Galaxy Watch 3 için bir elektrokardiyogram (EKG) sensörü içereceği de belirtildi. Tabii ki, aynı özellik Galaxy Watch Active 2 için duyurulmuştu, ancak sadece Güney Kore için geçerliydi.

Unpacked etkinliğinde açıklanabilir

Söylentilere Galaxy Watch 3’ü Samsung’un yaklaşan 5 Ağustos Unpacked etkinliği öncesinde yeni Galaxy Buds Live ile birlikte piyasaya sürülmesi veya etkinlikte açıklanması bekleniyor.

Her zaman olduğu gibi, yeni gelişmeleri size bildireceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler